Scroll
Scroll
Scroll

TWEE PERSONAL TAILORS EN EEN KLEERMAKER.

In het zakendistrict van Amsterdam biedt Misura maatwerk aan. Of het nu gaat om een business suit of een trouwpak, de personal tailors van Misura geven u 5 dagen per week met veel passie, kennis en enthousiasme advies en inspireren u met de vele mogelijkheden.

 

TAILORMADE SUIT EXPERIENCE
Met de 3 verdiepingen tellende atelier is Misura Sartoria Amsterdam een ware flagshipstore. Op de benedenverdieping treft u een combinatie aan Misura Casuals, Miele Laundry Club service en Master Tailoring. Wilt u naast het maatpak ook een sportieve look dan zijn de Misura Casuals een mooi aanvulling op uw garderobe. Heeft u een pak wat professioneel gewassen, gestoomd en gestreken moet worden dan is de service van Miele Laundry Club een exclusieve service van Misura. En wanneer uw pak vermaakt of er een knoop hersteld moet worden dan zorgt onze master tailor voor de reparatie.
Op de 1e verdieping staan de personal tailors klaar om u te adviseren en te inspireren. Met veel passie laten zij u de nieuwste collecties en mogelijkheden zien zowel voor mannen als voor vrouwen. Met meer dan 6000 verschillende stoffen zit er altijd wat voor u tussen.

 

MISURA SARTORIA TROUWPAK
En op de 2e verdieping vindt u Misura Ceremonia. Dé plek om inspiratie op te doen voor uw unieke trouwpak. Tevens wordt op deze verdieping maandelijkse een inspiratieavond georganiseerd waarbij een personal tailor onder het genot van een hapje & drankje u verteld over de laatste trouwpak trends en waarbij u geïnspireerd zult worden. Kortom een maatpak experience verdeeld over 3 verdiepingen.

 

SERVICE EN GASTVRIJHEID
Heeft u bij ons een afspraak? Dan verwennen wij u graag met bijvoorbeeld een lekkere espresso of prosecco. Service en gastvrijheid zitten in ons bloed. Daarom zien wij het als vanzelfsprekend om u te ontvangen in een ontspannen en rustige omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.

ATELIER AMSTERDAM

George Gershwinplein 4
1082 MV Amsterdam
+31 (0)20 7743700
360° view bekijken
 De Boelenlaan

OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Zondag

Gesloten
10:00 tot 18:00
10:00 tot 18:00
10:00 tot 18:00
10:00 tot 18:00
alleen op afspraak:
09:00 tot 18:00
Gesloten

Op zaterdag alleen geopend middels een afspraak.

Afspraak maken
Stuur ons een bericht