Scroll
Scroll
Scroll

Friends in Business

Jimmy Karaaslan schoof onlangs aan bij de Friends in Business-lunch in restaurant Joelia. Dat deed de eigenaar van Misura Sartoria met een goed gevoel, want nu Covid-19 grotendeels uit ons leven lijkt, gaan mensen zich ook weer met meer aandacht kleden.

‘De covid-periode kunnen we hopelijk achter ons laten en dan gaan we iets meer kleur zien in ons leven,’ zegt Jimmy. ‘Wat we veel zien, zijn kleuren als zand en cherise, maar ook bordeaux en oudroze. Ook in het najaar verwacht ik veel kleur te zien. In het voorjaar en zomer is de trend om een colbert te dragen met een leuke spijkerbroek of een chino.’

 

 

Lees verder op de website van Friends in Business

 

SPARTA ROTTERDAM

DE MISURA INCENTIVES

Misura maatkleding beleeft u. Zeker als het als incentive ‘cadeau’ wordt gedaan. De belevenis van het geheel: van de gastvrije ontvangst tot het meten van de maten en de keuze uit de stoffen. Een unieke ervaring!

Velen voor u hebben de beleving mogen genieten. Enkele kenmerken van de Misura incentives:

• Verrassend en origineel
• Op elke locatie, op een passend tijdstip
• Op maat gemaakt voor uw relatie(s) en/of medewerker(s)
• Voor man en vrouw, individu of groep
• Met aandacht voor detail, vooraf en achteraf

Wij bespreken graag de inzet van onze maatkledingincentive in relatie tot uw doelstellingen.

FC VOLENDAM

Medewerkers blijven uitdagen voor de beste prestaties is niet altijd even eenvoudig. In combinatie met een incentive-actie kunnen salesdoelstellingen vaak sneller bereikt worden.

Misura heeft ruime ervaring met de inzet van maatkleding bij incentive-acties. Combineren wij uw doelstellingen met een Misura maatkledingincentive, dan ligt een succesvolle actie binnen handbereik.

Misura is in staat om uw gehele incentive van begin tot einde te verzorgen, voor uw medewerker(s) of relatie(s), man of vrouw. Wij zorgen voor een stukje beleving dat vrijwel zeker een stimulerende werking heeft op de prestaties.

Maak een afspraak

 

CORPORATE

IDENTITEIT & UITSTRALING

De uitstraling en representativiteit van uw Corporate Identity gaat door tot in de kledingdetails.

Misura helpt u bij de mogelijkheden voor een maatkledingstuk van uw medewerkers. Deze meten wij op locatie en bepalen individueel de wensen. Van maatpakken tot werkkleding, bij Misura bent u aan het juiste adres. Zo bent u zeker van een goede bedrijfspresentatie.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of maak een afspraak voor een kopje espresso.

Afspraak maken
Stuur ons een bericht