NAJAARSCOLLECTIE 2019/2020.

DEZE COLLECTIE KUNT U NIET MISSEN!

De herfst is afgelopen week officieel van start gegaan en dat hebben we geweten... Wind, regen, grijze wolken en we mogen met zijn allen weer met het donker van huis. Maar ook dat went wel weer, mits uw garderobe natuurlijk helemaal najaarsproof is!UW MAATPAK SAMENSTELLEN IN AMERSFOORT, AMSTERDAM EN ROTTERDAM.

Daarom hebben we bij Misura weer fantastisch mooie stoffen voor u geselecteerd die de donkere maanden van het jaar volledig omarmen. Denk aan zachte structuren, stijlvolle prints en (hart)verwarmende stoffen van o.a. Ariston, Loro Piana en Scabal. Onze personal tailors laten het u maar al te graag zien, voelen en passen!JASJE OP MAAT

Houdt u het liever bij een meer casual outfit? Geen enkel probleem! Een casual outfit kunt u nét iets speelser maken, door te kiezen voor een combinatie van verschillende stoffen.

Dit najaar brengt ons prachtige luxe Italiaanse stoffen volgens de laatste trends. Samen met je personal tailor stel je jasje op maat samen, van jouw favoriete stof tot aan de bijpassende knopen.

Uiteraard mag een maatshirt niet ontbreken in uw garderobe. Met een keuze uit prachtige stoffen, knopen en vele kraag & manchet mogelijkheden stelt u samen uw eigen shirt samen.DE MISURA CASUALS.

Ook dit najaar hebben we een extra uitgebreide casual collectie samengesteld voor u. Alle must-haves liggen klaar voor u, van een prachtige polo tot een coltrui. Denk ook eens aan een stoere sneaker onder uw pak of ready to wear broek. Kom snel langs in een van onze ateliers want deze nieuwe collectie vliegt de ateliers uit! Bekijk de najaars collectie op onze Misura Casual pagina.WAAROM MISURA SARTORIA?

Met ons informele karakter streven wij ernaar om elke klant tevreden naar huis te laten gaan. Misura Sartoria is toegankelijk voor iedereen. Met een verse espresso doen wij er alles aan om uw winkelervaring zo prettig mogelijk te maken.

1. Wij leveren altijd kwalitatief hoogstaand maatwerk vanaf slechts € 499,-
2. Het vermaken van uw kleding is bij ons altijd kosteloos.
3. Uw maatwerk ligt binnen 1 maand klaar in ons atelier.
4. Service Friday: op vrijdagen bieden wij een extra service aan onze klanten.

Een Misura maatpak staat voor authenticiteit in materialen, details en ontwerp, én sluit perfect aan bij uw wensen. Een pak dat met liefde voor het vak is gecreëerd. Samen met onze adviseurs kiest u uit ons uitgebreide assortiment exclusieve stoffen. Met onze nieuwe najaarscollectie vers in de ateliers heeft u ruime keuze uit de nieuwste najaarstrends. Wij meten uw maten op via een referentiepak en laten uw persoonlijke patroon in ons atelier knippen. Houdt wel goed in de gaten dat de levertijd van uw maatwerk 1 maand in beslag neemt!Afspraak maken met Misura Sartoria