MISURA SARTORIA OFFICIAL BUSINESS SUPPLIER VAN FC VOLENDAM.

Jan Smit (FC Volendam), Rick Versnel (Misura Sartoria) en Martijn Molleman (FC Volendam).

Amsterdam, 26 juli 2019 – FC Volendam staat klaar voor een nieuw en uitdagend seizoen. Met een nieuwe organisatie, strategie en visie gaat de club vooruitstrevend van start. De club zal dit nieuwe seizoen stijlvol het veld betreden door het dragen van een nieuw en sportief maatpak. Hierdoor wordt de club letterlijk in het nieuw gestoken! Kortom, de versie 2.0 van FC Volendam staat klaar!

FC Volendam gaat met Misura Sartoria een samenwerking aan, waarbij de maatpakken specialist uit Amsterdam de maatpakken van de spelers, staf en medewerkers zal verzorgen. Misura Sartoria is daarbij de Official Business Supplier van FC Volendam.

In het Kras Stadion in Volendam zijn de spelers, staf en de medewerkers door de personal tailors van Misura opgemeten. Van enkele bestuursleden waaronder Jan Smit werden de maten opgenomen in het atelier op de Zuidas. ‘Het is geweldig dat onze selectie een strak maatpak zal dragen. We zijn hier heel erg trots op en kijken uit naar een mooie samenwerking met Misura Sartoria’, aldus Jan Smit.

‘Het aangaan van deze samenwerking is iets waar wij heel erg trots op zijn’, vertelt Rick Versnel namens Misura Sartoria. ‘Met onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met andere voetbalclubs uit de Eredivise, weten wij precies wat er van ons verlangd wordt. We kijken ernaar uit om een mooi en vooral sportief seizoen aan te gaan met FC Volendam.’

Martijn Molleman bevestigt dat beide partijen zeer positief zijn over de samenwerking. ‘Het onderscheidende maatwerk van Misura Sartoria zorgt ervoor dat de vertegenwoordigers van de club, zowel spelers als personeel, er op wedstrijddagen representatief uitzien. We gaan een mooie toekomst tegemoet met de club, oftewel FC Volendam 2.0!’

Zowel FC Volendam als Misura Sartoria kijken uit naar een mooi en sportief seizoen!

BESPOKE TAILORING.

Atelier Rotterdam
Raampoortstraat 36
3032 AH Rotterdam

Atelier Amersfoort
Kamp 1
3811 AM Amersfoort

Atelier Amsterdam
George Gershwinplein 4
1082 MV Amsterdam

maatpakken-0
Afspraak maken met Misura Sartoria