MISURA SARTORIA AMERSFOORT.

Maatpakken, trouwpakken en bedrijfskleding op maat.

Tegenover de historische Kamperbinnenpoort aan de rand van de binnenstad van Amersfoort vindt u één van onze drie vestigingen in een monumentaal pand. Makkelijk te bereiken en een parkeergarage op loopafstand. In de directe omgeving vindt u diverse winkels en kleine boetiekjes en een ruim aanbod aan restaurants en andere horeca.

TWEE TAILORS EN KLEERMAKER.

De twee tailors en kleermaker van Misura Sartoria Amersfoort doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen bij het uitzoeken en op maat maken van uw kleding. De tailors staan de hele week voor u klaar met altijd eerlijk en persoonlijk advies op maat. Ook ná aanschaf van uw maatwerk kan de kleermaker eventuele reparaties of aanpassingen voor u doen. Klaar terwijl u een rondje door de stad loopt!MISURA SARTORIA BEDRIJFSKLEDING.

Naast zakelijke kleding, casual kleding en trouwpakken biedt Misura Amersfoort ook bedrijfskleding op maat aan. Deze maatkleding maken wij aan de hand van uw wensen en kunnen wij op locatie meten. Zo bent u zeker van een goede bedrijfspresentatie en corporate look.

SERVICE EN GASTVRIJHEID.

Heeft u bij ons een afspraak? Dan verwennen wij u graag met bijvoorbeeld een lekkere espresso of champagne. Service en gastvrijheid zitten in ons bloed. Daarom zien wij het als vanzelfsprekend om u te ontvangen in een ontspannen en rustige omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.ADRESGEGEVENS.

misura-amersfoort
Kamp 1
3811 AM Amersfoort
+31 (0)33 2600308
Naar de locatie
360° view bekijken

OPENINGSTIJDEN.

Ma.  Gesloten
Di. 10:00 tot 18:00
Wo. 10:00 tot 18:00
Do. 10:00 tot 18:00
Vr. 10:00 tot 18:00
Za. 09:00 tot 18:00
Zo. 12:00 tot 17:00 (uitsluitend op afspraak)
Afspraak maken met Misura Sartoria