Scroll
Scroll
Scroll

JIMMY founder of MISURA

Wij nemen jou even mee terug in de tijd waar het allemaal begon. 1890 in een klein dorpje nabij het Turkse Istanbul waar Jimmy Karaaslan zijn overgrootvader het eerst kennis maakte met de stoffen van Karaaslan. 

Drie generaties verder heeft Jimmy Karaaslan deze passie voortgezet met zijn onderneming Misura Sartoria. 

Maatwerk is waar Jimmy Karaaslan voor staat en dit betekent letterlijk, is op maat gemaakt, toegespitst op de specifieke wensen van de klant. Vanaf het moment dat u een afspraak maakt tot het opmeten van uw maatpak is bij Misura Sartoria een magische beleving.

MISURA SARTORIA

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Ons authentiek vakmanschap herkent u direct in onze materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.

Wat u wilt uitstralen is ons startpunt. Het resultaat: uw persoonlijke stijl subtiel verwerkt in een maatpak, dat zich laat kenmerken door ambacht, detail en puurheid van de gebruikte materialen.

U wordt wie u al bent – als mens, als ondernemer, als zakenrelatie – maar dan in het perfect passende pak.

MISSIE EN VISIE

Misura streeft ernaar op persoonlijke wijze haar vakmanschap, kennis en passie te vertalen naar onderscheidende maatkleding die uw persoonlijkheid het beste laat uitkomen.

HET TEAM

Onze adviseurs staan voor u klaar en adviseren u graag. Op een moment dat u schikt en op de door u gewenste locatie, in ons atelier of op het hoofdkantoor.

Misura kan ook voor u dé leverancier van persoonlijke maatkleding worden. Of het nu om één individu gaat of een groep, Misura staat voor u klaar.

Ons team, waar wij gepast trots op zijn, begrijpt dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen in perfect passende maatkleding voor u.

ONZE SERVICE

Service verlenen zit in onze genen. En voelt voor ons als bijna overbodig om te vermelden. Toch willen we vertellen wat voor ons dan zo vanzelfsprekend is.

Natuurlijk krijgt u een espresso als u bij ons bent. En komen wij uw pak brengen als het klaar is. Zetten wij de knoop even vast, bij u op kantoor of thuis. En schikken wij ons naar úw agenda, in plaats van andersom. Het zit ‘m nu eenmaal – ook hier – in de details.

Afspraak maken
Stuur ons een bericht