Zakelijke pakken en trouwpakken op maat.

Tegenover de historische Kamperbinnenpoort aan de rand van de binnenstad van Amersfoort vindt u één van onze twee vestigingen in een monumentaal pand.
Makkelijk te bereiken en een parkeergarage op loopafstand. In de directe omgeving vindt u diverse winkels en kleine boetiekjes en een ruim aanbod aan restaurants en andere horeca.

EMMA, DENIS & SELIM
De 3 tailor van Misura Sartoria Amersfoort doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen bij het uitzoeken en op maat maken van uw kleding. Emma, Denis en Selim staan de hele week voor u klaar met altijd eerlijk en persoonlijk advies op maat. Ook ná aanschaf van uw maatwerk kan de kleermaker eventuele reparaties of aanpassingen voor u doen. Klaar terwijl u een rondje door de stad loopt!

MISURA SARTORIA BEDRIJFSKLEDING
Naast zakelijke kleding, casual kleding en trouwpakken biedt Misura Amersfoort ook bedrijfskleding op maat aan. Deze maatkleding maken wij aan de hand van uw wensen en kunnen wij op locatie meten. Zo bent u zeker van een goede bedrijfspresentatie en corporate look.

SERVICE EN GASTVRIJHEID
Heeft u bij ons een afspraak? Dan verwennen wij u graag met bijvoorbeeld een lekkere espresso of champagne. Service en gastvrijheid zitten in ons bloed. Daarom zien wij het als vanzelfsprekend om u te ontvangen in een ontspannen en rustige omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.

ATELIER AMERSFOORT

Kamp 1
3811 AM Amersfoort
0332600308

Q-Park Beestenmarkt

OPENINGSTIJDEN

Maandag | Gesloten
Dinsdag | 10.00 tot 18.00
Woensdag | 10.00 tot 18.00
Donderdag | 10.00 tot 21.00
Vrijdag | 10.00 tot 18.00
Zaterdag | 9.00 tot 18.00
Zondag | alleen op afspraak

OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN

Zaterdag 27 april Koningsdag gesloten
Donderdag 9 mei Hemelvaartsdag gesloten
Zondag 19 mei Pinksteren gesloten
Maandag 20 mei Pinksteren gesloten

Afspraak maken
Stuur ons een bericht