MISURA SARTORIA ROTTERDAM.

Maatpakken, Misura Donna en bedrijfskleding op maat.

Op loopafstand van het centrum vindt u bij de hofbogen Misura Sartoria Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken én u kunt parkeren voor de deur. In de straat vindt u gezellige en kwalitatief goede restaurants, koffie bars en andere winkels.

VIER TAILORS EN KLEERMAKER.

Misura Sartoria Rotterdam heeft meer dan 6.000 stoffen in het atelier. Met alle opties op uw maatwerk zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Vijf personal tailors staan de hele week voor u klaar met altijd eerlijk en persoonlijk advies op maat. De kleermaker in de winkel meet uw maten op en stelt uw maatkleding met zorg af op uw wensen. Ook ná aanschaf van uw maatwerk kan onze kleermaker eventuele reparaties of aanpassingen voor u doen.BEDRIJFSKLEDING OP MAAT.

Naast zakelijke kleding, casual kleding en trouwpakken biedt Misura Rotterdam ook bedrijfskleding op maat aan. Deze maatkleding maken wij aan de hand van uw wensen en kunnen wij op locatie meten. Zo bent u zeker van een goede bedrijfspresentatie en corporate look.

MAATKLEDING VOOR DAMES.

In de winkel is ook de dameslijn Misura Donna aanwezig. Voor deze lijn hebben wij ervaren en gespecialiseerde tailors die u van het beste advies kunnen voorzien.

SERVICE FRIDAY.

Iedere vrijdag is het Service Friday in het atelier. U kunt dan gratis uw Misura maatwerk laten controleren en repareren. U bent altijd welkom, ook zonder zonder afspraak.

ONTZORGEN BIJ SAMENSTELLEN MAATKLEDING.

Heeft u bij ons een afspraak? Dan verwennen wij u graag met bijvoorbeeld een lekkere espresso of een goed glas wijn. Service en gastvrijheid zitten in ons bloed. Daarom zien wij het als vanzelfsprekend om u te ontvangen in een ontspannen en rustige omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.ADRESGEGEVENS.

misura-rotterdam
Atelier Rotterdam
Raampoortstraat 36
3032 AH Rotterdam
+31 (0)10 2602161
360° view bekijken

OPENINGSTIJDEN.

Ma.  Gesloten
Di. 10:00 tot 18:00
Wo. 10:00 tot 18:00
Do. 10:00 tot 18:00
Vr. 10:00 tot 18:00
Za. 09:00 tot 18:00
Zo. 12:00 tot 17:00 (uitsluitend op afspraak)
Afspraak maken met Misura Sartoria