First slide

Trouwpakken

Ceremonia

Komt de mooiste dag van uw leven eraan? Gaat u trouwen, maar heeft u nog geen trouwpak? Dan bent u bij Misura Sartoria aan het juiste adres. Samen met één van onze adviseurs kunt u uw trouwpak tot in detail samenstellen.

Maak nu een afspraak en laat u inspireren door de prachtige trouwcollectie-stoffen. Ook biedt Misura Sartoria u aan om na openingstijden, ’s avonds of in het weekend, uw trouwpak samen te stellen.

Tevens is het mogelijk dat wij u op gewenste locatie bezoeken en dat we voor u klaar staan op de dag dat u gaat trouwen met onze speciale wedding service.

Laat u informeren door onze specialisten naar de fantastische mogelijkheden.

De prosecco staat koud!Trouwpakken inspiratie-1

Wat vinden anderen van Misura?

Met trots mogen we zeggen dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze pakken en service. Dit lezen we ook met regelmaat terug op de website www.theperfectwedding.nl waar we de maximale score van 5 sterren behalen! Zelf al getrouwd met een trouwpak van Misura, laat dan svp een recensie achter. En als uw mooie foto’s heeft van de bruiloft die wij mogen gebruiken als referentie dan kunt u die sturen naar misura@misurasartoria.nl. Wij zullen dat zeer waarderen!

Misura Sartoria 9.7 uit 101 ervaringen

Afspraak maken met Misura Sartoria